fbpx

Da li Vaše online prisustvo privlači dovoljno klijenata?

Kombinujemo najnovije tehnologije i kreativne strategije kako bi prilagodili vašu online prisutnost i iskoristili njene potencijale. Od dizajna web stranica koji privlači pažnju, do optimizacije sadržaja za pretraživače (SEO), ciljanih kampanja na društvenim mrežama i automatiziranih e-mail marketing tokova – svaki aspekt našeg rada usmjeren je na rješavanje vaših specifičnih izazova i ostvarivanje vaših poslovnih ciljeva. 

 

Šta radimo za vas

Otkrijte kako naše usluge mogu povećati vašu digitalnu prisutnost

Izrada Web stranica

Bilo da vam treba prilagođen dizajn web stranice, responsivne ili optimizirane funkcionalnost, posjedujemo vještine i iskustvo da vaše ideje pretvorimo u stvarnost.

SEO

SEO povećava vidljivost web stranica, privlačeći više organskog prometa i poboljšavajući rangiranje na pretraživačima. Povećava vjerodostojnost, povjerenje i prepoznatljivost brenda, nudeći isplative, dugoročne rezultate za poslovanje na internetu.

E-Commerce

Transformacija vaše internet prodavnice u potpuno e-commerce rješenje. Prodajite svoje proizvode i usluge online s globalnim dosegom, dostupnost 24/7 i različitim opcijama plaćanja.

Social Media

Upravljanje Instagramom i Facebookom pruža vam priliku da izgradite i održavate snažno prisustvo na najpopularnijim društvenim mrežama. Podignite svoj brend na društvenim medijima!

Podrška korisnicima

Želite li recenzije od pet zvjezdica? Angažujte našu uslugu Korisničke podrške s 24/7 pomoći putem call centra, chata i podrške na društvenim mrežama. Sa našim posvećenjem kvalitetu i pažnjom prema detaljima, cilj nam je pomoći vam da se istaknete u konkurenciji.

Dizajn

Naš kreativan i personalizirani sadržaj povećava angažman korisnika i postiže marketinške ciljeve. Specijalizirani smo za kreiranje vizuala, logotipa, prezentacija, kao i razvoj kompletnog marketinškog koncepta za proizvode i kampanje.

WiFi marketing

Revolucionarna hotspot platforma koja će osigurati besplatan internet i omogućiti pristup do novih i potencijalnih klijenata. Osim što omogućava brz i siguran pristup internetu, Free Wi-Fi nudi marketinški prostor na kojem se mogu iskomunicirati poruke prije nego što se korisnici povežu, kao i preusmjerenje korisnika na željeni link.

Display

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, naš display omogućuju unapređenje vaših poslovnih aktivnosti na više načina. Intuitivne AI interakcije omogućavaju vam transformaciju vaše radne stvarnosti, pružajući vam jedinstveno iskustvo koje će nadmašiti očekivanja. Tehnologija koja podiže nivo interakcije s korisnicima na potpuno novi nivo.

Da li Vaš biznis privlači dovoljno klijenata?

Identificiramo snage i slabosti vašeg online prisustva

Problem je jasan: Kako zadržati postojeće i privući nove klijente?

Svaki biznis, bez obzira na industriju, ima isti cilj – zadržati postojeće klijente i privući nove. Ovo je ključni faktor rasta poslovanja i presudan za dugoročni uspjeh. U današnjem digitalnom svijetu, važnost kvalitetnog online prisustva nikada nije bila veća. To nije samo stvar prepoznavanja brenda ili dostupnosti informacija; to je o stvaranju autentičnih veza s vašom ciljnom publikom i pružanju vrijednosti koja ih privlači i zadržava.

Shvatamo da je svaki biznis jedinstven, s svojim specifičnim potrebama i ciljevima. Zato pristupamo svakom projektu s pažnjom i razumijevanjem, kako bismo pružili personaliziranu podršku koja vam je potrebna. Naš cilj je jednostavan – osnažiti vaše poslovanje kroz digitalni marketing i pružiti vam alate i resurse koji će vam omogućiti da postignete zapažene rezultate u digitalnom svijetu.

slider-image.png
Predstavljamo

Univerzalni plan za Vaš biznis:
Digitalni magnet

Paket Digitalni magnet je marketinška strategija koja koristi napredne digitalne tehnike kako bi privukla, angažirala i pretvorila ciljanu publiku u lojalne klijente. Kroz kombinaciju izrade privlačnih landing stranica, kreativnih vizuala, precizno planiranih kampanja, intuitivnih formi za prijavu, personalizirane komunikacije putem automatiziranih mailova te efikasnog remarketinga, ovaj paket obećava povećanje konverzija i rast vašeg biznisa. Pogledajte korake dokazanog procesa za povećanje broja klijenata:

Landing page

Počinjemo stvaranjem vaše landing stranice koja će prvi put dočarati vašu jedinstvenu ponudu vašoj ciljanoj publici. Ovdje, posjetitelji će se prvi put susresti s vašim brendom, stoga je ključno da landing stranica bude neodoljiva, intrigantna i informativna.

Kreativni dio

Naš tim kreativaca prelazi na stvaranje vizuala koji ne samo da privlače pažnju, već i komuniciraju vašu priču na način koji ostavlja trajan utisak. Svaki detalj, od boja do dizajna, pažljivo je odabran kako bi odražavao vaš brend i poticao akciju.

Kreiranje kampanje

Naša strategija kampanja nije slučajna. Svaka kampanja je rezultat detaljne analize vaše ciljane publike i tržišta, osiguravajući da svaki korak bude precizno usmjeren prema privlačenju novih klijenata i poticanju konverzija.

Akcija klijenta

Nakon što smo privukli pažnju, ključno je osigurati da korisnici preduzmu željenu akciju. Postavljamo vas ispred njih s jasnim pozivima na akciju i intuitivnim putem do forme za prijavu, osiguravajući da nijedna prilika ne ostane neiskorištena.

e-mail marketing

Nakon što korisnici izraze interes, naša automatizirana e-pošta ne samo da ih zahvaljuje, već i nastavlja angažirati na osobnoj razini. Svaka poruka je prilagođena njihovim potrebama i interesima, što povećava vjerojatnost konverzije.

Remarketing

Nijedan posjetitelj nije izgubljen. Naša strategija remarketinga osigurava da čak i oni koji su napustili stranicu budu ponovno angažirani i podsjećani na vašu ponudu, čime se povećava šansa za konverziju.

Cijena plana

Vaš jedini uposlenik za marketing!

Digitalni magnet

BAM 600,00

/mjesec
Javite se

Zainteresovani za veću online prisutnost i razvoj vašeg brenda? Kontaktirajte Nas!

Tu smo da odgovorimo na Vaša pitanja i istražimo mogućnosti.

Scroll to Top
Novosti

Thinkbrand partner eComm konferencije:Let's do eCommerce 2024