fbpx

Thinkbrand na Let's do eCommerce 2024: Partneri konferencije i izlagači

Thinkbrand se s ponosom pridružio jednoj od najvećih regionalnih eCommerce konferencija – Let's do eCommerce 2024, kao partner konferencije i izlagač, 25.04.2024 godine. Ova prestižna konferencija, koju organizira Asocijacija za internet trgovinu “eComm” u BiH, okupila je impresivna imena regionalnih i svjetskih lidera industrije, privlačeći više od 400 učesnika.

Ovogodišnja konferencija pokrila je sve relevantne teme industrije, uključujući inspirativne primjere uspjeha, najnovije strategije za održavanje rasta e-trgovine kroz analitiku i vještačku inteligenciju, tehnološka rješenja za online kupovinu i inovacije u platnoj industriji.

Više od trideset vrhunskih stručnjaka dotaknulo se ovih važnih tema na pozornicama Let's do eCommerce konferencije u Hotelu Hills. Thinkbrand je imao čast biti dio ovog događaja i doprinijeti razmjenu znanja i iskustava u oblasti eCommerce-a.

Naša prisutnost na konferenciji omogućila nam je ne samo da se povežemo s drugim liderima industrije, već i da podijelimo naše ekspertize i inovativne pristupe u digitalnom marketingu i eCommerce strategijama. Kroz aktivno sudjelovanje u panelima, raspravama i izložbenom prostoru, Thinkbrand je demonstrirao svoju predanost podršci rastu online trgovine i težnji ka digitalnoj transformaciji.

Predstavili smo i naše najnovije usluge, uključujući Display AI Avatara, WiFi marketing, izradu web stranica, eCommerce integracije, SEO i druge, što je dodatno obogatilo našu interakciju s posjetiteljima i sudionicima konferencije.

Let's do eCommerce 2024 bio je izvanredan događaj koji je obogatio naše znanje, proširio naše mreže i inspirirao nas da budemo još bolji u onome što radimo. Zahvaljujemo organizatorima na prilici da budemo dio ove sjajne inicijative i veselimo se budućim mogućnostima suradnje u razvoju eCommerce industrije.

Pratite Thinkbrand kako biste ostali u toku s najnovijim vijestima, događajima i inovacijama u svijetu digitalnog marketinga i eCommerce-a!

Predstavljamo

Univerzalni paket: Digitalni magnet

slider-image.png
Ostanimo u kontaktu

Budi dio naše zajednice

Ostanite u toku sa Thinkbrand aktivnostima

Scroll to Top